Pohdintoja_

Ajatuksia ja kokemuksia softakehityksestä ja digitalisaatiosta
Mikko Vuorinen

Esittelyssä on maaliskuussa 2024 aloittanut Mikko! Mikko on ehtinyt jo tehdä pitkän monipuolisen uran, ja haluaa koodin lisäksi kehittää myös tiimityöskentelyä.

Antti Halava

Esittelyvuorossa on Bytecraftilla elokuussa 2022 aloittanut Antti Halava. Antti on monipuolinen ongelmanratkaisija ja vapaa-ajalla hänet voi bongata mm. pelisuunnittelukisoista tai uimahallilta.

Taru Jalkanen

Taru aloitti Bytecraftilla maaliskuussa 2024 Account Managerina. Hän sukelsi myynnin maailmaan mikroskoopin ääreltä ja opiskelee työnteon ohella liiketalouden tradenomiksi Haaga-Heliassa.

Aarni Halinen

Esittelyssä lokakuussa 2023 Bytecraftilla aloittanut hieno ohjelmistokehittäjä Aarni. Hän on työskennellyt mm. verkkokauppojen parissa ja toimii mielellään osana tiimiä.

Jaakko Lehtinen

Tällä kertaa esitellään talossa pidempään työskennellyt Jaakko. Hän on kehittäjänä kokenut generalisti, jolle tärkeää on tiimityö.

Harri Mähönen

Esittelyvuorossa Harri Mähönen, joka aloitti Bytecraftilla tammikuussa 2023. Harri on käytännönläheinen ohjelmistokehittäjä yli 15 vuoden kokemuksella.

Mutaatiotestaus

Olet asiakkaalla, ja pöydälle tulee vaatimus funktiosta, jolla saadaan validoitua saako jonkin ikäinen ihminen juoda alkoholia baarissa. Vastaushan riippuu luonnollisesti iän lisäksi maasta.

Software development at and with Bytecraft - Part 4: Being a Crafter

Term Crafter refers to Software Craftsman, but we felt Crafter being more inclusive as a term.

Annamari Oittinen

Annamari aloitti kanssamme lokakuun lopussa firman historian ensimmäisenä Office Managerina.

Meetup: DevOps, building community, DevSecOps and more

Welcome to our hosted meetup focused on DevOps with talks from leading people in Finland. Janne Hyvönen from Nitor and Niko Kivelä from SOK.

Software development at and with Bytecraft - Part 3: Value

In this part we focus on value. What is value, how to measure it and how to add value in software development context?

Software Development at and with Bytecraft - Part 2: Skills

Software development today is quite demanding and delivering successful software projects requires a broad set of skills.

Uudet kirjoitukset ja tapahtumat suoraan sähköpostiisi

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form