Jaakko Lehtinen

Jaakko tuli taloomme jo syksyllä 2022, ja on vakituinen kasvo perjantaipöhinöissämme. Tällä painonnostajalla ja kokeneella crafterilla on kokemusta mm. verkkokaupasta ja finanssisektorista. 

Moikka Jaakko! Olet ollut meillä jo jonkin aikaa töissä, mutta alkuun kysyisin - miksi halusit Bytecraftille aluperin töihin?


Koen olevani kehittäjänä generalisti, jota kiinnostaa ennen kaikkea reaalimaailman asioiden ratkaiseminen ja sen mahdollistava ajattelu sekä työtavat. Kun tuli aika miettiä uusia tuulia, muistin erään byteläisen, joka oli minulle ennalta tuttu toisesta työpaikasta. Sain yhteisistä keskusteluista monta oivallusta, jotka auttoivat omassa kehityksessä. Halusin Bytecraftille, koska tiesin pääseväni itseäni kokeneempien ohjelmistokehittäjien seuraan, joilta voi oppia ja saada lisää oivalluksia. Ja tätä Byte on myös ollut. Keskusteluita monella tasolla kulttuurista, työtavoista, teknologioista ja kaikesta muusta, mitä arjessa tulee vastaan.

Miksi muidenkin kannattaisi hakea Bytecraftille töihin?

Täällä tosiaan oppii kokeneilta tyypeiltä. Bytecraftilla altistuu uusille ideoille, niin sanotuille fundamentaalisille ajatuksille siitä, miten softaa tehdään sekä jaetaan avoimesti kokemuksia. Nämä ovat olleet myös itselle tärkeitä juttuja.

Entä millaisessa projektissa tykkäät työskennellä?

Tykkään olla sellaisessa projektissa, jossa tehdään paljon yhteistyötä, vastuuta tekemisestä jaetaan ja tehdään paljon parikoodausta. Tämä siksi, että tiimissä opitaan tunnistamaan virheaskeleet ja päästään nopeasti korjaamaan niitä. 

Loppuun vielä - mitäs teet vapaa-ajallasi?

Vapaa-ajalla tykkään harrastaa paljon liikuntaa ja painonnostoa, ja olla lasteni kanssa.

Haemme uusia kollegoita ja osakkaita! Tutustu palkkaan ja arvoihimme

Uusimmat pohdinnat

Näytä kaikki
Uudet kirjoitukset ja tapahtumat suoraan sähköpostiisi

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form