Annamari Oittinen

Annamari aloitti kanssamme lokakuun lopussa firman historian ensimmäisenä Office Managerina. Aikaisemmin Annamari on työskennellyt johdon ja viestinnän assarina julkisen puolen eri lafkoissa, kuten Ulkoministeriöllä ja Taideyliopiston Sibelius-Akatemiassa. Annamari kuvailisi itseään helposti lähestyttävänä toimiston sydämenä. Hän tukee mielellään työllään myös muita asiantuntijoita niin, että työyhteisö voisi hyvin ja hommat sujuisivat parhaalla mahdollisella tavalla.

Esittelyn perusteella oletkin loistava lisä Bytecraftille. Millaisista töistä siirryit meille? 

Viimeisimpänä työskentelin johtajan assistentin sijaisena Helsingin seurakuntayhtymällä. Siellä pääasiallisiin työtehtäviin kuului osaston henkilöjohtamisen ja rekrytoinnin tukeminen sekä henkilöstöpäätöksien valmistelu. Minulla on myös pitkä viestinnän, hallinnon ja tapahtumajärjestämisen tausta erilaisten duunien ja järjestöelämän kautta. 

Kuulostaa tosi monipuoliselta! Kerropa seuraavaksi, miksi halusit Bytecraftille töihin?

Minua oli jo pitkään kutkuttanut ajatus Office managerin hommista jossain kivassa firmassa, kun ystäväni Jaakko sopivasti vinkkasi työpaikkansa Bytecraftin hakevan sellaista. Muutaman keskustelun jälkeen porukka ja työtehtävät vaikuttivat juuri niin hyviltä, kuin olin toivonut ja päätimme lyödä kättä päälle! Koska rooli on uusi, pääsen mukaan kehittämään siitä juuri sellaista kuin Bytecraftilla tarvitaan. Aloitan esimerkiksi HR:n ja monipuolisten toimistotehtävien parissa ja ihan alkajaisiksi tutustumalla työntekijöihimme. 

Mikä työkalu tai toimintatapa nostaa karvat pystyyn?

Ponnettomat kokoukset, joilla ei ole kunnon agendaa tai joista lähtiessä kukaan ei tiedä kuka hoitaa ja mitä. Tällöin kokoukset ovat aika vaivaannuttavia ja mikään ei myöskään edisty. 

Kerro vielä haastattelun lopuksi, mitä teet vapaa-ajalla?

Vapaa-ajalla viihdyn pyörän selässä, erilaisilla tanssitunneilla ja metsäpoluilla. Monen muun työkaverin tapaan tykkään myös hakata konsolipelejä - viimeisimpänä liitelin Arkham Cityssä. Rakkain harrastus on aina ollut musiikki ja nykyisin se näkyy kuorolauluna Kamarikuoro Addictiossa ja keikoilla käymisenä. En voi myöskään olla mainitsematta kahta kotoa löytyvää kissaa, joiden silittäminen on erinomaista vastapainoa työlle.

Haemme uusia kollegoita ja osakkaita! Tutustu palkkaan ja arvoihimme

Uusimmat pohdinnat

Näytä kaikki
Uudet kirjoitukset ja tapahtumat suoraan sähköpostiisi

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form