Töihin meille?_

Etsimme ihmisiä, jotka haluavat rakentaa järjestelmät laadukkaasti ja ammattiylpeydellä. Me kutsumme sitä ohjelmistokäsityöläisyydeksi. Kaipaamme kokeneita ja motivoituneita ohjelmistoalan ammattilaisia.
Ohjelmistokehitys meillä

Meistä

Software Craft

Ohjelmistokäsityöläisyys on yrityksemme keskiössä. Ammattilaisina olemme ylpeitä työmme laadusta ja jäljestä. Olemme käytännön läheisiä ja pyrimme tuottamaan jatkuvaa arvoa asiakkaillemme hyvin rakennetuilla ohjelmistoratkaisuilla, liiketoiminnan vaatimukset huomioiden.

Osakkuus

Olemme nuori, kehittyvä ja nälkäinen yritys. Haluamme, että jokaisella on mahdollisuus päästä osakkaaksi ja rakentamaan tietä ohjelmistokehityksen seuraavalle tasolle.

Autonomia

Meillä ei ole pomoja tai kankeaa byrokratiaa. Olemme pieni ja tasavertainen joukko ohjelmistoammattilaisia, jossa jokainen pääsee vaikuttamaan yrityksen kehitykseen ja työtehtäviinsä.

Oppiminen & kehittyminen

Uskomme harjoitteluun ja jatkuvaan oppimiseen. Meillä on vahva halu kehittyä ammatissamme ja tulla siinä paremmiksi oppimalla uusia taitoja ja vahvistaa olemassa olevia. Olemme kaikki työurillamme eri vaiheissa ja yhdessä opimme ja tuemme toisiamme tällä matkalla.

Meiltä saat

Osakkuus

Mahdollisuuden osakkuuteen ja yrityksen kehittämiseen

Reilu kompensaatio

Reilun korvauksen työstä, joka ammattilaiselle kuuluu (6000-8000€)

Blogautus palkkamallista >>

Yhteisöllisyys

Yhteisön ja työkaverit joiden kanssa viihtyä, kasvaa ja kehittyä ammattilaisena

Läpinäkyvyys

Läpinäkyvyyden. Palkat ja yrityksen talousluvut ovat kaikkien saatavilla

Vaikuttaminen työhön

Pääset vaikuttamaan työtehtäviisi sekä projekteihin, joissa työskentelet

Kehittyminen

Tukea oppimiseen ja kehittymiseen. Osallistumme mm. kirja- ja kurssikuluihin

Sinusta

Asenne

Etsimme tiimiimme ihmisiä, joilla on aito kiinnostus ja jano oppimiseen, tiedon jakamiseen ja halu rakentaa laadukkaita ja kestäviä ohjelmistoja yhdessä asiakkaidemme sekä kumppaniemme kanssa.

Kokemus

Hyvät ohjelmistokäsityötaidot ovat olennaisia meille. Haemme kokeneita tekijöitä työskentelemään asiakastoimeksiantoihin, joissa työskentely vaatii vankkaa osaamista ja hyviä kommunikointitaitoja.

Intohimo

Koemme, että ammattimme on meille muutakin kuin pelkkä työpaikka. Harjoitamme olemassa olevia taitoja ja opimme uutta, emme siksi, että meidän täytyy, vaan ammatillisesta ylpeydestä ja halusta kehittyä. Etsimme ihmisiä, jotka jakavat saman kiinnostuksen kehittymiseen, oppimiseen ja muiden auttamiseen.

Kiinnostuitko?

Jos koet arvomme omaksesi, miten toimimme ja haasteiden selvittämisen yhdessä niin jätä yhteystietosi. Olemme yhteydessä ja keskustellaan jos löytyisi yhteinen sävel.

Jos et ole vielä varma niin voit lukea tarkemmin toiminnastamme täältä.
Kiitos lähetyksestä! Olemme pian yhteydessä.
Hups! Jotain meni vikaan. Ole hyvä ja yritä uudestaan.