Aarni Halinen

Aarni aloitti työskentelyn Bytecraftilla lokakuussa 2023. Ennen meille tuloaan tämä kokenut ohjelmistokehittäjä on työskennellyt mm. verkkokauppojen parissa.  Aarnille tärkeää työssä on yhteisöllisyys ja vapaa-ajalla hän harrastaa esimerkiksi lumilautailua.


Terve Aarni! Kerropas heti alkajaiksi, miksi halusit tulla Bytecraftille töihin?

Tunsin ennalta muutamia hyviä tyyppejä Bytecraftilta, joiden kanssa on ollut mukava tehdä töitä aikaisemmassa projektissa. Luotin näihin tyyppeihin ja päätin lähteä mukaan. Myös Byten palkkamalli kiinnosti. 

Onkin hyvin mukavaa, että liityit joukkoomme! Onko työskentely täyttänyt odotuksiasi?

On kyllä! Viihdyn Bytecraftilla hyvin. Erityisen iloinen oon siitä, että olen ehtinyt perjantaisin osallistua pöhinöihin keskustelemaan kollegojen kanssa kaikesta teknisestä.
Odotan sitä, että Bytecraftilla pääsen olemaan mukana firman kehittymisessä. Tämä on yksi pienemmän firman plussapuolia, koska jokainen voi päästä sisälle itse firman pyörittämiseen eri tavoin.

Mikä työkalu tai työtehtävä nostaa karva pystyyn?

Ehkä sähköposti HTML:n tekeminen - erityisesti, jos sen joutuu tekemään Salesforcen tai jonkun muun käyttöliittymähirveyden kautta. Jännää sinänsä, olen päätynyt lähes kaikissa projekteissa painimaan sähköpostien kanssa.

Millaisessa projektissa sitten tykkäät työskennellä?

Itselleni tärkeää on tiiminä tekeminen ja tiiminä säheltäminen! Olen ollut siitä onnekas, että minulle on siunaantunut paljon hyviä tiimejä. Perusperiaatteeni on, että vaikka töissä tehdään vakavia asioita niin tekemisessä pitää olla mukana huumoria.

Viimeisenä kysymyksenä - mitä teet Aarni vapaa-ajalla? Harrastan muun muassa strategiatietokonepelejä, ja odotan innolla jo perinteeksi tullutta ystäväporukan reissua Alpeille lumilautailemaan alkuvuodesta.

Haemme uusia kollegoita ja osakkaita! Tutustu palkkaan ja arvoihimme

Uusimmat pohdinnat

Näytä kaikki
Uudet kirjoitukset ja tapahtumat suoraan sähköpostiisi

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form