Taru Jalkanen

Taru aloitti Bytecraftilla maaliskuussa 2024 Account Managerina. Hän sukelsi myynnin maailmaan mikroskoopin ääreltä ja opiskelee työnteon ohella liiketalouden tradenomiksi Haaga-Heliassa. Tarulle on tärkeää työskennellä paikassa, jossa arvomaailma kohtaa ja on hyvä meininki. Bytecraft onkin hänelle siis loistava match. Kuullaan nyt hieman lisää Tarusta!

Mitä odotuksia sinulla tulevaisuuden suhteen Bytecraftilla?

Odotukset ovat melko korkealla, sillä Byten tarjoamat mahdollisuudet ovat omaa luokkaansa. Mielestäni on motivoivaa saada urapolku omiin käsiin ja vaikuttaa tulevaisuuteen puhtaasti omalla tekemisellä. Haluan tuoda oman osani Bytecraftin menestykseen, samalla nauttien loistavasta työyhteisöstä. Haluan myös oppia enemmän IT-alasta ja koodauksesta; kenties vuoden päästä puhun muitakin kieliä kuin savoa ja englantia.

Account Managerin roolissa pääsen hyödyntämään ratkaisukeskeistä sekä empaattista luonnettani erilaisten asiakkuuksiin liittyvien työtehtävien parissa. Prospektointi, follow-upit sekä tapaamisten sopiminen sekä niihin osallistuminen tulevat olemaan isossa osassa, unohtamatta tiivistä yhteistyötä konsulttiemme kanssa. Haluan panostaa hyviin asiakassuhteisiin ja odotan innolla yhteistyötä alan ammattilaisten kanssa!


Minkälaisista töistä siirryit Bytecraftille?

Aiempi työkokemukseni piti sisällään kaikkea muuta kuin prospektointia ja ketterää ohjelmistokehitystä. Työskentelin hedelmöityshoitojen parissa ja päivät menivät pitkälti elämän alkua ihmetellessä. Bytelle pääsin opintojeni kautta; B2B-myynti sekä markkinointi ovat suuntaviivat, joiden ympärille olen rakentanut opintosuunnitelmani.

Mikä toimintatapa nostaa karvat pystyyn?

Ehdottomasti ns. kyttäämiskulttuuri! Mielestäni on turhaa vahdata jokaista työpäivän aikana käytettyä sekuntia. Jos kollegat ja työnantajat kohtelevat työyhteisön jäseniä kuin aikuisia, he myös usein käyttäytyvät kuin aikuiset ja kantavat vastuun työstään. Tai sen tekemättömyydestä.

Mitä teet vapaa-ajalla?

Työstä jäävä aikaa kuluu mukavasti opintojen parissa, ja olen löytänyt hyvän tasapainon tähän omaan taiteenlajiinsa. Tästä sopasta ylijäävä aika menee ihmissuhteisiin, musiikkiin, ulkoiluun ja palapelien tekoon. Kesäksi haaveilen pienestä parvekepuutarhasta, joten tomaatintaimien kasvun fiilistely on myös ottanut oman aikansa. Olen myös viime aikoina käyttänyt kohtuuttoman paljon aivokapasiteettia koiranpennusta haaveiluun!

Haemme uusia kollegoita ja osakkaita! Tutustu palkkaan ja arvoihimme

Uusimmat pohdinnat

Näytä kaikki
Uudet kirjoitukset ja tapahtumat suoraan sähköpostiisi

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form