Kalle Micklin

Kalle Micklin liittyi Bytecraftin tiimiin elokuussa. Hänellä on vankka kokemus tuoteomistajan tehtävistä operaattorimaailmassa. Bytecraftilta hän lähti hakemaan kokemusta muilta toimialoilta ja konsultoinnista. Annetaan Kallen itsensä kertoa lisää.

Kalle, kerropa lukijoille, miksi halusit Bytecraftille töihin?

Minulla on pitkä ura takana Telialla takana ja olin jo pidempään miettinyt, että olisi hienoa päästä hakemaan kokemusta myös muilta toimialoilta ja tämä nousi puheisiin törmätessäni entiseen työkaveriin joka oli siirtynyt Bytecraftille hommiin aiemmin.

Lyhyiden keskusteluiden jälkeen olin vakuuttunut, että voisin Bytecraftilla saavuttaa juuri ne asiat mitkä olivat pyörineet mielessä jo jonkin aikaa.

Mistä ja minkälaisista töistä siirryit Bytecraftille?

Ennen Bytecraftille siirtymistä työskentelin tosiaan Telialla 10 vuoden ajan ja siinä ajassa ehti toimimaan paljon erilaisissa tehtävissä. Viimeiset vuodet toimin tuoteomistajana kuluttajien itsepalveluportaalissa, myyjäportaalissa ja viimeisimpänä tuotekatalogissa sekä tilaustenhallintajärjestelmässä.

Miksi mielestäsi muidenkin kannattaa hakea Bytecraftille töihin?

Ehdottomasti hyvän työporukan vuoksi ja pakko mainita myös selkeä ja avoin palkkausmalli.

Mikä työkalu tai toimintatapa nostaa karvat pystyyn?

Jatkuvat statuspalaverit samoista aiheista asioista joiden status on mahdollista saada ulos erilaisia työkaluja hyödyntäen.

Mikä on paras työkalusi softa-käsityöläisen arjessa?

Omissa projekteissani olen oppinut hyödyntämään JIRAa niin, että siitä ollaan saatu tiimien kanssa toimiva työkalu töiden organisointiin, sekä tuotu läpinäkyvyyttä työn etenemisestä stakeholdereille automaattisesti JIRAn raporttien kautta.

Kuulostaa hyvältä! JIRAn kanssa pääsee varmasti työskentelemään jatkossakin monissa organisaatioissa. Millaisessa projektissa muuten tykkäät työskennellä?

Sellaisessa jossa kaikki projektissa olevat ymmärtävät projektin tavoitteet ja kaikki tähtää samaan maaliin. Kun kaikilla on yhteinen tavoite niin tekemisen meininki on läsnä ja porukka tekee työtä hyvällä fiiliksellä.

Vielä viimeiseksi, mitä teet vapaa-ajalla?

Vapaa-aikana minut löytää yleensä joko kuntosalilta tai lenkkipoluilta metsän keskeltä, mutta näiden lisäksi tulee kokeiltua uusia lajeja myös hetken mielijohteesta. Tykkään myös paljon pelata erilaisia konsolipelejä ja niiden parissa saattaa vierähtää tunti jos toinenkin.

Haemme uusia kollegoita ja osakkaita! Tutustu palkkaan ja arvoihimme

Uusimmat pohdinnat

Näytä kaikki
Uudet kirjoitukset ja tapahtumat suoraan sähköpostiisi

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form