Töihin meille?

Etsimme ihmisiä, jotka jakavat samat Software Craftsmanship -arvot kuin me. Olit sitten kokenut ohjelmistokäsityöläinen tai kunnianhimoinen vasta-alkaja.

Meistä

Software Craftsmanship

Software Craftsmanship on yrityksemme keskiössä. Ohjelmistoammattilaisina olemme ylpeitä työmme laadusta ja jäljestä, mutta kuitenkin pragmaattisia ja pyrimme tuottamaan jatkuvaa arvoa asiakkaillemme hyvin rakennetuilla ohjelmistoratkaisuilla, liiketoiminnan vaatimukset huomioiden.

Osakkuus

Olemme nuori, kehittyvä ja nälkäinen yritys. Haluamme, että jokaisella on mahdollisuus päästä osakkaaksi ja rakentamaan yritystä, joka tulee nostamaan ohjelmistokehityksen riman seuraavalle tasolle.

Autonomia

Meillä ei ole jäykkiä pomoja tai kankeaa byrokratiaa. Olemme pieni ja tasavertainen joukko ohjelmistoammattilaisia, jossa jokainen pääsee vaikuttamaan yrityksen kehitykseen ja työtehtäviinsä.

Oppiminen & kehittyminen

Uskomme harjoitteluun ja jatkuvaan oppimiseen. Meillä on vahva halu kehittyä ammatissamme ja tulla siinä paremmiksi oppimalla uusia taitoja ja vahvistaa olemassa olevia. Olemme kaikki työurillamme eri vaiheissa ja yhdessä opimme ja tuemme toisiamme tällä matkalla.

Meiltä saat

Mahdollisuuden osakkuuteen ja yrityksen kehittämiseen.

Reilun korvauksen työstä, joka ammattilaiselle kuuluu.

hteisön ja työkaverit joiden kanssa viihtyä, kasvaa ja kehittyä ammattilaisena.

Täyden läpinäkyvyyden. Palkat ja yrityksen talousluvut ovat kaikkien saatavilla.

Autonomian. Pääset vaikuttamaan työtehtäviisi sekä projekteihin, joissa työskentelet.

Tukea oppimiseen ja kehittymiseen. Osallistumme mm. kirja- ja kurssikuluihin.

Sinusta

Asenne

Etsimme tiimiimme ihmisiä, joilla on aito kiinnostus ja jano oppimiseen, tiedon jakamiseen ja halu rakentaa laadukkaita ja kestäviä ohjelmistoja yhdessä asiakkaiden ja kumppaniemme kanssa.

Kokemus

Hyvät ohjelmistokäsityötaidot ovat olennaisia meille. Saatat olla kokenut ohjelmistoammattilainen, joka etsii uusia haasteita ja kaltaistansa seuraa tai matkan alkuvaiheessa oleva ohjelmistokehittäjä, joka haluaa ottaa urallaan seuraavan askeleen oikeaan suuntaan.

Intohimo

Koemme, että ammattimme on meille muutakin kuin pelkkä työpaikka. Harjoitamme olemassa olevia taitoja ja opimme uutta, emme siksi, että meidän täytyy, vaan ammatillisesta ylpeydestä ja halusta kehittyä. Etsimme ihmisiä, jotka jakavat saman kiinnostuksen kehittymiseen, oppimiseen ja muiden auttamiseen.

Avoimet roolit

Jos yllä oleva resonoi ja herätti ajatuksia, katso avoimet paikkamme ja ota yhteyttä

Software Craftsperson

Helsinki & pääkaupunkiseutu