Kokenut web-kehittäjä

Helsinki & pääkaupunkiseutu

Sinä

Haemme kokenutta web-kehittäjää, jolla on halu tehdä työnsä laadukkaasti ja oppia koko ajan lisää.

Tunnet ja ymmärrät erilaisia Agile-, Lean- tai DevOps-käytäntöjä ja miten niiden avulla tehostetaan tiimin toimintaa. Kokemuksesta tiedät kuitenkin, että periaatteet käytäntöjen takana ovat se olennainen asia.

Sinulla on monipuolista kokemusta web-käyttöliittymien toteuttamisesta. Esimerkiksi ohjelmistoarkkitehtuurin suunnittelusta, teknologiavalinnoista, CI-/CD-putkien pystyttämisestä, testaamisesta, optimoinnista ja tietysti itse kehittämisestä. Ennenkaikkea sinulla on halu rakentaa ohjelmistoja laadukkaasti ja kestävästi. Haluat jatkuvasti kehittyä ja mikään ei estä sinua halutessasi laajentamasta osaamistasi myös esimerkiksi backend- tai mobiilikehittämiseen.

Vaikka et vielä tunnistaisi itsestäsi digitaalisen ajan käsityöläistä termitasolla, ei hätää, se tulee meillä tutuksi. Omaat kuitenkin jo nyt “Boy Scout Rule” -asenteen tekemiseen ja jätät koodin mielellään työskentelyn jälkeen parempaan kuntoon kuin se oli aloittaessa. Viihdyt tiimissä lähellä asiakasta, sillä työskentelemme pääasiassa konsultointitoimeksiannoissa. Me pyrimme olemaan mukavia ja reiluja ihmisiä, toivottavasti sinäkin.

Vaatimukset

 • Tunnet web-teknologiat ja ainakin yhden web-frameworkin hyvin (esim. React, Angular, Vue).
 • Arvostat ja käytät yleisesti hyväksi todettuja kehitysmenetelmiä (esim. TDD, agile, jne.)
 • Tunnet yksikkö- ja integraatiotestauksen salat
 • Olet sinut jonkin e2e testaus-frameworkin kanssa (esim. Selenium, Cypress jne.) ja tiedät myös e2e testauksen kipukohdat.
 • Haluat oppia uutta ja pitää itsesi ajantasalla teknisessä kehityksessä.

Esimerkkejä asioista joista me Bytecraftilla olemme innoissamme ja haluamme oppia lisää. Toivottavasti ainakin osa aiheista herättää sinussakin mielenkiintoa

 • Erilaiset ohjelmointiparadigmat ja niiden vertautuminen toisiinsa, esim. OO vs funktionaalinen ohjelmointi
 • Erilaiset fronttiarkkitehtuurit
 • Laadukas ja ylläpidettävä koodi, esimerkiksi termin Clean Code alla
 • Automaatiotestaus, TDD, BDD, CI/CD-linjastot, koodigenerointi jne.
 • Software Craftsmanship, Agile-, Lean- ja DevOps-toimintatavat
 • “Full-Stack konsultointi”, asiakkaiden ideoiden ja loppukäyttäjien tarpeiden vienti ylläpitoon saakka
 • Uudet teknologiat
 • Ja kaikki muu mielenkiintoinen & käytännöllinen mitä IT tuo tullessaan

Me

Olemme ohjelmistojen laatuun ja kestävään ohjelmistokehitykseen keskittyvä konsulttitalo ja haemme tiimiimme uutta verta. Meillä ihmiset ja ammattitaito ovat tekemisen ytimessä ja haluamme siksi olla reilu, avoin sekä oppiva ja opettava koti softa-alan ammattilaisille.

Ohjelmistokäsityöläisyys on yrityksemme keskiössä. Ammattilaisina olemme ylpeitä työmme laadusta ja jäljestä. Olemme pragmaattisia ja pyrimme tuottamaan jatkuvaa arvoa asiakkaillemme hyvin rakennetuilla ohjelmistoratkaisuilla, liiketoiminnan vaatimukset huomioiden.

Meillä kasvetaan yhdessä ja tiiminä. Työskentelemme asiakkaidemme hyväksi arvoa tuottavina kumppaneina. Haluamme tarjota tekijöillemme sekä mielekästä että haastavaa tekemistä ja maksaa siitä kilpailukykyistä palkkaa. Palkkahaitarimme liikkuu 6000-8000 euron välillä.

Uskomme harjoitteluun ja jatkuvaan oppimiseen. Meillä on vahva halu kehittyä ammatissamme ja tulla siinä paremmiksi oppimalla uusia taitoja ja vahvistaa olemassa olevia. Olemme kaikki työurillamme eri vaiheissa ja yhdessä opimme ja tuemme toisiamme tällä matkalla.

Koemme, että ammattimme on meille muutakin kuin pelkkä työpaikka. Harjoitamme olemassa olevia taitoja ja opimme uutta, emme siksi, että meidän täytyy, vaan ammatillisesta ylpeydestä ja halusta kehittyä. Etsimme ihmisiä, jotka jakavat saman kiinnostuksen kehittymiseen, oppimiseen ja muiden auttamiseen.

Ainiin, olemme myös mukavia ihmisiä. Pyrimme pitämään hauskaa matkan varrella samalla kun koetamme oppia yhä paremmiksi ja paremmiksi konsulteiksi ja ohjelmistoalan ammattilaisiksi. Meidän kanssa voit löytää konsulttina kodin, jossa olet osa yhteisöä, eikä vain pelkkä yksi laskuttava käsipari lisää jonon jatkona.

Meiltä saat

Mahdollisuuden osakkuuteen ja yrityksen kehittämiseen.

Reilun korvauksen työstä, joka ammattilaiselle kuuluu.

Yhteisön ja työkaverit joiden kanssa viihtyä, kasvaa ja kehittyä ammattilaisena.

Läpinäkyvyyden. Palkat ja yrityksen talousluvut ovat kaikkien saatavilla.

Pääset vaikuttamaan työtehtäviisi sekä projekteihin, joissa työskentelet.

Tukea oppimiseen ja kehittymiseen. Osallistumme mm. kirja- ja kurssikuluihin.

Jos olet kiinnostunut kuulemaan meistä lisää, niin me kuulemme mielellämme myös sinusta! Lähetä siis hakemuksesi osoitteeseen: rekry@bytecraft.fi (otsikolla “Kokenut web-kehittäjä”).

Liitä mukaan CV, mahdolliset blogikirjoitukset, portfolio, pet repositoryt yms. Sopivat hakijat tapaamme rennoissa merkeissä vaikkapa koronaturvallisesti etäpalaverilla tai miksei halutessasi myös lounaan (me tarjoamme) äärellä. Lähetä hakemuksesi niin tutustutaan toisiimme!