Software Craftsperson

Helsinki & pääkaupunkiseutu

Omaat seuraavia taitoja

Käytännöt

Tunnet ja ymmärrät eri Agile- ja Lean-käytäntöjä ja miten niiden avulla tehostetaan tiimin toimintaa. Kokemuksesta tiedät kuitenkin, että periaatteet käytäntöjen takana ovat se olennainen asia. Iteratiivinen ja inkrementaalinen työskentely on sinulle luonnollinen tapa rakentaa digitaalisia palveluja ja sinulla on kokemusta CI-/CD-putkien pystyttämisestä ja automaatiosta.

Design ja arkkitehtuuri

Arvostat hyvää ohjelmistoarkkitehtuuria ja -designia niin komponentti- kuin järjestelmätasollakin. Esimerkiksi voit olla tietoinen SOLID-periaatteista tai Domain Driven Designista (DDD)ja miten niitä kannattaa käyttää ja soveltaa kontekstista riippuen. Sinulla on jonkin verran kokemusta erityyppisistä arkkitehtuureista, kuten esim. hexagonaalisestaja uskot, että arkkitehtuurin ja ohjelmistodesignin täytyy kehittyä kun tuote kehittyy. Olet saattanut työskennellä myös mikropalveluiden ja hajautettujen systeemien parissa, sekä event-pohjaisten arkkitehtuurien kanssa.

Teknologia

Pyrimme olemaan teknologia-agnostikkoja, kuitenkin sekä nykyisissä että menneissä projekteissa käytössä olevat teknologiastackit pohjautuvat pääasiassa johonkin näistä: JVM(Java, Kotlin, Clojure), NodeJS, TypeScript/JavaScript.Tyypillisesti projekteissa julkaistaan AWS:ään tai muuhun pilvialustaan ja frontti rakennetaan moderneilla web-teknologioilla.Odotamme vahvaa osaamista ainakin yhdestä em. stackista ja perehtyneisyyttä johonkin pilvialustaan.

Lisäksi

Pidät itseäsi digitaalisen ajan käsityöläisenä ja haluat rakentaa ohjelmistoja laadukkaasti ja kestävästi. Kirjoitat koodia kenties käyttäen TDD:tä (tai olet kiinnostunut) pienissä askelissa ja nopeasti iteroiden "tiukassa" feedback-loopissa. Omaat "Boy Scout Rule" -asenteen tekemiseen ja jätät koodin mielellään paremmassa kunnossa kuin löytäessä.

Olet mukava ja suhteellisen sosiaalinen eläin. Viihdyt tiimissä lähellä asiakasta, sillä työskentelemme pääasiassa konsultointitoimeksiannoissa. Ymmärrät, että ohjelmisto elää vielä kauan ensimmäisen julkaisun jälkeen ja monet eri ihmiset edistävät sitä elinkaarensa aikana. Tiedät mitä tarkoittaa Clean Code ja Clean Architecture.

Meiltä saat

Mahdollisuuden osakkuuteen ja yrityksen kehittämiseen.

Reilun korvauksen työstä, joka ammattilaiselle kuuluu.

Yhteisön ja työkaverit joiden kanssa viihtyä, kasvaa ja kehittyä ammattilaisena.

Täyden läpinäkyvyyden. Palkat ja yrityksen talousluvut ovat kaikkien saatavilla.

Autonomian. Pääset vaikuttamaan työtehtäviisi sekä projekteihin, joissa työskentelet.

Tukea oppimiseen ja kehittymiseen. Osallistumme mm. kirja- ja kurssikuluihin.

Jos olet kiinnostunut kuulemaan meistä lisää, niin me kuulemme mielellämme myös sinusta! Lähetä siis hakemuksesi osoitteeseen:rekry@bytecraft.fi(otsikolla "Software Craftsperson").

Liitä mukaan CV, mahdolliset blogikirjoitukset, portfolio, pet repositoryt yms. Sopivat hakijat tapaamme rennoissa merkeissä vaikka lounaan (me tarjoamme) äärellä. Lähetä hakemuksesi niin tutustutaan toisiimme!