Jarno Luukkonen

Esittelyvuorossa on uusi rekrymme ohjelmistokehittäjä Jarno Luukkonen, joka aloitti Bytecraftilla lokakuussa 2023. Jarno on työskennellyt alalla noin viisi vuotta muun muassa e-commercen ja verkkolaskutuksen parissa.

Morjens Jarno! Miksi halusit Bytecraftille töihin?

Kaipasin työkuvioihin vähän vaihdosta, pientä elävöitymistä ja sosiaalisuutta. Uskon myös että itselle parhaan kehityksen saa oikealla ympäristöllä, kun ympärillä on muita hyvin osaavia ja motivoituneita ihmisiä. Erilaisissa asiakasprojekteissa pääsee myös kohtaamaan kaikkea uutta ja erilaista, pelkän tutun ja turvallisen sijasta. Elämässä on myös kiva olla pientä pöhinää.

Mikä työkalu tai toimintatapa nostaa karvat pystyyn?

Huono kommunikaatio. Pohjimmiltaan ohjelmistokehitys on varsin sosiaalista työtä, ja asioita voi monesti saada edistettyä vain kommunikoimalla muiden kanssa, tai ainakin hyvin paljon tehokkaammin. Myös se että koodikatselmointi ei etene toimivalla tahdilla.

Suosittele jotain hyvää kirjaa, blogia, podcastia tai muuta tiedonlähdettä.

Välillä tulee ehkä liiaksikin uppouduttua lukemaan Hacker Newsiä. Sieltä löytyy asiantuntijuutta ja mielipidettä asiaan kuin asiaan.

Lopuksi vielä, mitä teet vapaa-ajalla? 

Vähän ehkä kliseisesti voisi sanoa että chilien kasvatus ja lautapelit. Chilejä kasvatin nyt ensimmäistä vuotta ja kovasti koitan juuri keksiä kuinka tuota runsasta satoa parhaiten säilöisi. Lautapelejä tulee pelailtua aina välillä kun saa porukkaa kasaan, mutta aika ajoin tulee vain keskityttyä uusien keräilyyn hyllyn koristeeksi.

Pienoisen tauon jälkeen on myös viime aikoina tullut taas aktivoitua saleilun ja lenkkeilyn saralla. Niiden vastapainoksi tv-sarjat ja leffat ovat kovassa kulutuksessa.

Tervetuloa taloon Jarno!

Haemme uusia kollegoita ja osakkaita! Tutustu palkkaan ja arvoihimme

Uusimmat pohdinnat

Näytä kaikki
Uudet kirjoitukset ja tapahtumat suoraan sähköpostiisi

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form