Bytecraftin vuosi 2021

Vuosi 2021 oli Bytecraftin osalta kasvun perustusten rakentamista, jotta niihin tarvitse kiinnittää niin paljoa huomiota tänä vuonna. Kuten osakassopimukset ja työsopimuksen, joita pohdittiin koko firman voimin viime vuonna. 

Liikevaihto

Pääsimme liikevaihdossa melkein miljoonaan (970 579€) eli vain karvan verran vajaa. Kasvua vuoteen 2020 oli 192 410€ eli n. 25%.

Bytecraftin liikevaihto 2020 ja 2021

Tulos

Tulosta emme vuonna 2021 tehneet kuin nimellisesti, koska maksoimme bonuksia työntekijöille tukeaksemme osakkeiden merkintää ja toivottaa tervetulleeksi uusia osakkaita. Tästä sovittiin yhdessä kaikkien kanssa kuten arvoihimme kuuluu. 

Henkilöstö

Olemme kokeneet paljon kasvua viime vuonna ja tämä vuosi näyttää hyvin samalta. Tammikuussa 2021 meillä oli kaksi nimeä työntekijöiden listalla, jos perustajaosakkaat pidetään laskuista ulkona. Vuoden 2021 aikana kollegoidemme joukko kasvoi kokonaisuudessaan neljällä. 

Palkkauksen pidämme avoimena ja perustuu laskutukseen. Myös lomapalkan maksamme aina kuukauden aikana maksimoidaksemme sen ja pitääksemme rahavirrat selkeinä. Tästä olemme tietenkin sopineet ja sparranneet yhdessä koko porukalla. 

Palkkauksesta ja osakkuudesta voit lukea lisää täältä.

Vuosi 2022

“Vuosi 2022 on ollut vauhdikasta kasvun aikaa ja olemme saaneet pidettyä niin arvoistamme kuin tasosta kiinni. Jokainen uusi henkilö (5 uutta allekirjoittanut sopparit) on rautainen ammattilainen ja sitoutuu visioomme, jossa tuotamme arvoa asiakkaalle ja haastamme tarvittaessa paremman lopputuloksen valossa.” - Antti kertoo pohtiessaan kulunutta vuotta. 

“Myös omat suorat asiakkuudet ovat tukeneet kasvuamme ja samalla kasvattaneen konsulttien ansioita, kun ei ole välikäsiä.” - Antti toteaa.

“Olemme myös rekrynneet Villen, jonka ansiosta olemme tehneet ryhtiliikkeen rekrytoinnissa ja markkinoinnissa. Nyt alkaa viestimme selkeytyä potentiaalisille asiakkaille ja työkavereille.” - Jani toteaa. 

“Monet viime vuoden luvut olemme jo ylittäneet tänä vuonna ja jatkamme kasvun suunnalla laadusta tinkimättä. Rakennamme nyt perustaa Bytecraftin tulevaisuudelle, joten haluamme siitä erittäin tukevan.” - Jani lopettaa. 

Tuleva Byteläinen?

Haluatko olla mukana rakentamassa työyhteisöä, jossa vaalimme ammattitaitoa, kehittymästä ja vapauksia valita itselleen paras tapa tehdä töitä. Oli se sitten lyhyempää viikkoa tai täysin etänä. 

Laita viesti tulemaan niin tutustaan molemmin puolin. Kurkkaa samalla etumme Ura-sivultamme.

Haemme uusia kollegoita ja osakkaita! Tutustu palkkaan ja arvoihimme

Uusimmat pohdinnat

Näytä kaikki
Uudet kirjoitukset ja tapahtumat suoraan sähköpostiisi

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form