Ari Siukola

Tämä sivu on varattu Ari Siukolalle. Ari päätyi töihin Bytecraftille Antin houkuttelemana ja aloitti vuoden 2022 alussa. Ari ei ole koodari vaan omaa vuosien kokemuksen palvelun-, tuotannon ja projektinhallinnan parista. Työkokemusta löytyy paljon niin tulostuksenhallinnan kuin dokumentinhallinnan parista.

Noniin, kerro, mistä ja minkälaisista töistä siirryit Bytecraftille?

Olen ollut viimeiset parikymmentä vuotta monenlaisissa tehtävissä. Matkan varrella on tullut tehtyä niin järjestelmäasiantuntijan tehtäviä kuin projektinhallintaa ja viimeisimpänä tehtävänä tein seitsemän vuotta asiakaspalvelupäällikön työtä, joka koostui palvelun- ja projektinhallinnasta. Kaikkia tehtäviä yhdistää ihmisten kanssa toimiminen ja asiakaspalvelu, joista kokemusta on kerrytetty jo nuoruusvuosina.

Hieno juttu! Mites, millaisia odotuksia sinulla on tulevaisuuden suhteen Bytecraftilla?

Odotan kovasti ohjelmistokehitysprojekteihin pääsemistä, koska ohjelmistokehityksestä minulla ei vielä ole paljoa kokemusta. Juuri tällä viikolla suoritin ScrumMaster sertifioinnin, joka avasi aivan uuden tavan projektin pyörittämiseen vesiputous-malliin tottuneelle. Olen ensi askeleita ottanut viime viikkoina parin ohjelmistokehitysprojektin parissa Bytecraftilla ja on ollut todella mielenkiintoista ja silmiä avaavaa päästä mukaan.

Millaisessa projektissa tykkäät työskennellä?

Erityisesti sellaisessa, jossa kaikki tiimin jäsenet sulautuu yhteen ja pyrkii kohti yhteistä päämäärää. Kun koko tiimi on yhdessätuumin toimittamassa ratkaisua asiakkaalle, on hienoa saada asioita aikaan. Vaihtelevuus projektien välillä on myös hyvästä, koska se kannustaa oppimaan uusia asioita. Oppiminen pitää mielen virkeänä.

Vielä lopuksi virkeänä pysymisestä, mitä teet vapaa-ajalla?

Vapaa-aikaa tulee paljon vietettyä vaimon kanssa mutta harrastuksena on kitaralla musisointi. Bändihommat ovat jo jonkin aikaa olleet tauolla, mutta sitä olisi mukava taas päästä jossain vaiheessa verestämään hyvällä porukalla. Autojen puunaus on toinen aikaa vievä harrastus. Mieli lepää autojen parissa, kun pääsee käsillään tekemään. Jokin aika sitten aloin tekemään myös YouTube-videoita tuosta aiheesta.

Haemme uusia kollegoita ja osakkaita! Tutustu palkkaan ja arvoihimme

Uusimmat pohdinnat

Näytä kaikki
Uudet kirjoitukset ja tapahtumat suoraan sähköpostiisi

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form